Jaja, het is zo ver. We gaan de eerste workshops geven op de Tuinen van Hartstocht met verse groente van het land!

Inmaken doe je zo – woensdag 16 september
Leer hoe je groente kunt inmaken zoals courgettes, venkel, bonen, uien en nog veel meer lekkers. Inmaakwonder en expert Maria neemt je mee over de tuin en vertelt wat je allemaal in kunt maken. Iedereen plukt kruiden en groente naar keuze, waarna je ter plekke aan de slag gaat. Zo kom je de winter wel door!

Tijd: 15-17 uur
Kosten: € 12,50 pp (inclusief groente en potje)
Aanmelden: info@tuinenvanhartstocht.nl

Fermenteren kun je leren – vrijdag 18 september
In deze workshop gaan we kimchi maken met rode kool. Kimwat?? Kimchi: een Koraanse manier van groente inmaken door het te fermenteren. Sam en Maria leren je de fijne kneepjes van deze overgewaaide trend.

Tijd: 15-17 uur
Kosten: € 12,50 pp (inclusief groente en potje)
Aanmelden: info@tuinenvanharstocht.nl

200162015-08-16 11.43.14  20023

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *